Haverin Kaivossukeltajat ry

Haverin portaalissa otetaan kesäkuun aikana käyttöön erilliset luokitukset 35-tason luoliin ja 80-tason luoliin. Näillä luokituksilla pyritään varmistamaan sukeltajan riittävä paikkatuntemus ennen luoliin suuntautuvia sukelluksia. 
Luokitusmerkinnän saa profiiliinsa, kun tarvittavat säännöissä mainitut tutustumissukellukset on tehty, ja käyttäjäprofiilin tiedot on ajan tasalla. Tietoja käydään parhaillaan ylläpidon toimesta läpi. Luokitusmerkinnän saa tässä kohtaa automaattisesti, jos edellämainitut asiat ovat kunnossa ja on osallistunut Haverin sukellustapahtumaan vuoden sisällä. Eli nyt kannattaa päivittää luokitus- ja yhteystiedot profiiliin. 
Luokitukset otetaan käyttöön 1.7.2020 lähtien. Tämän jälkeen ei 35- tason tai 80- tason luoliin ole asiaa, mikäli ei luokitustäppää löydy profiilista (poislukien kurssisukellukset). Jatkossa luokitusta voi pyytää tapahtumanjärjestäjältä, joka tiedot tarkistettuaan tekee ylläpidolle luokituspyynnön. Tapahtumanjärjestäjille lähetetään toimenpiteestä ohjeet sähköpostilla kesäkuun aikana.

1.6.2020, Marjamaki, Lauri